Over mij

Hoi, ik ben Nicole (29 jaar) en een paar jaar geleden heb ik het koken echt ontdekt. In een verloren uurtje in de vakantie kwam ik op een foodblog terecht en sindsdien is het kookvirus toegeslagen. Ik ben recepten gaan uitproberen en heb zo het koken ontdekt. Nu probeer ik nieuwe dingen uit en stel ik mijn eigen gerechten samen.

Daarnaast heb ik ontdekt dat ik schrijven erg leuk vind en is fotografie één van mijn passies. Door het maken van een blog kan ik koken, schrijven en fotograferen met elkaar combineren en leren van mijn ervaringen. Ook is dit een mooie manier om mijn kennis en passies te delen.

Ik ben pas afgestudeerd en woon in een dorpje in de kop van Overijssel. Ik hou van reizen en heb een paar jaar geleden bijna een jaar rondgereisd door Australië, Canada en de VS, waarbij ik ook een half jaar in Vancouver in Canada heb gewoond en gewerkt. Om te ontspannen lees ik graag een boek en geniet ik van de natuur om mij heen.

Ik vind het leuk om wat van mijn bezoekers te horen. Heb je een recept gemaakt, dan hoor ik graag wat je er van vond. Dit kun je mailen of delen via social media. Als je een vraag of opmerking hebt dan hoor ik dat ook graag.

Groetjes Nicole