Over mij

Hoi, ik ben Nicole (28 jaar) en heb ongeveer een jaar geleden het koken echt ontdekt. In een verloren uurtje in de vakantie kwam ik op een foodblog terecht en sindsdien is het kookvirus toegeslagen. Ik ben recepten gaan uitproberen en heb zo het koken ontdekt. Nu probeer ik nieuwe dingen uit en stel ik mijn eigen gerechten samen.

Sinds een half jaar heb ik ook ontdekt dat ik schrijven erg leuk vind. Daarnaast is fotografie één van mijn passies. Door het maken van een blog kan ik koken, schrijven en fotograferen met elkaar combineren en leren van mijn ervaringen. Ook is dit een mooie manier om mijn kennis en passies te delen.

Deze blog begin ik naast mijn deeltijdstudie HBO werktuigbouwkunde en (hopelijk binnenkort) een stageplek in de engineering. Ik begin bijna aan mijn vierde en laatste jaar. Ik woon in een dorpje in de kop van Overijssel. Sinds kort ben ik begonnen met hardlopen en daarnaast doe ik aan yoga. Ik hou van reizen en heb een paar jaar geleden bijna een jaar rondgereisd door Australië, Canada en de VS, waarbij ik ook een half jaar in Vancouver Canada heb gewoond en gewerkt. Om te ontspannen lees ik graag een boek en geniet ik van de natuur om mij heen.

In eerste instantie ga ik een paar keer per week recepten plaatsen. Op den duur wil ik dit uitbreiden en aanvullen met andere soorten blogposts. Hoe dit vorm gaat krijgen weet ik nog niet. Dit kan te maken hebben met eten, maar ook met fotografie, reizen of zelfs iets heel anders. Dit volgt vanzelf.

Ik vind het leuk om wat van mijn bezoekers te horen. Heb je een recept gemaakt, dan hoor ik graag wat je er van vond. Dit kun je mailen of delen via social media. Als je een vraag of opmerking hebt dan hoor ik dat ook graag.

Groetjes Nicole