Welkom op Heather & Lime

Welkom op mijn blog. Heather & Lime is een blog die ik heb gestart om de recepten die ik kook en lekker vind op te slaan en te delen met jullie. Dit kunnen recepten zijn die ik zelf heb bedacht, maar ook recepten van andere blogs, websites, tijdschriften of waar dan ook vandaan. Hierbij maak ik soms aanpassingen en andere keren niet, het ligt er maar net aan wat me het lekkerst lijkt.

In eerste instantie zal ik twee keer per week, op maandag en donderdag een nieuw recept plaatsen, te beginnen met volgende week morgen. Op den duur wil ik dit gaan uitbreiden met meer recepten of aanvullen met andere blogposts, zoals over eten, reizen, fotografie of iets anders dat mij bezig houdt. Dit moet ik nog even zien.

voor meer informatie over wie ik ben en waarom ik de blog ben gestart kun je kijken op de “Over mij” pagina. Heb je een vraag of opmerking of werkt er iets niet goed, dan hoor ik dat graag. Je kunt een reactie hieronder achter laten, of een mailtje sturen naar info@heatherandlime.nl

~~~~~~~~~~

Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter. Heb je een gerecht gemaakt van mijn blog? Deel dit dan via social media met #heatherandlime, zodat ik het ook kan zien. Vind ik leuk!

4 reacties


 1. // Beantwoorden

  Leuk dat je een blog bent begonnen, ik ben benieuwd! Ga je ook nog zoete recepten plaatsen? Dat zijn altijd mijn favorieten. 🙂


  1. // Beantwoorden

   Haha dat had ik wel gedacht dat zoete recepten jou favoriet waren 😉 Ik ben ook zeker van plan om zoete recepten te gaan plaatsen 🙂


  1. // Beantwoorden

   Dankjewel Jessica! Fotografie is een van mijn passies en foodfotografie is een onderdeel waar ik nog weinig ervaring in heb. Dit is wel een mooie manier om mij te verbeteren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *